aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μια ακόμα απόδειξη...

Απόλλων: Μια ακόμα απόδειξη…

Αν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις εννοείται πως οφείλεις να ξεπερνάς τα κακά αποτελέσματα και να μην τους δίνεις περισσότερη σημασία από όση πρέπει. Στον Απόλλωνα, λοιπόν, άφησαν πίσω τους τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ και δηλώνουν πανέτοιμοι για την αποστολή που τους περιμένει στη Λευκωσία. Αύριο θα βρεθούν στο ΓΣΠ, έχοντας ως μοναδικό στόχο να φτάσουν στο βαθμολογικό κέρδος.

Οι παίκτες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ξέρουν πως δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην Ομόνοια. Ωστόσο γνωρίζουν πως εάν θέλουν να διατηρήσουν τον Απόλλωνα σε πρωταγωνιστική τροχιά επιβάλλεται να πάρουν το μέγιστο βαθμολογικό όφελος, ανανεώνοντας την παραμονή στην κορυφή για άλλη μία αγωνιστική. Δεν αντιλέγει κανείς πως οι κυανόλευκοι έχουν ζόρικη αποστολή στο στάδιο της Λευκωσίας, αλλά απέδειξαν αρκετές φορές στο παρελθόν ότι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα, κάτι που θέλουν να πράξουν και αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ