aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μετρημένα «κουκιά» για την ενδεκάδα

Απόλλων: Μετρημένα «κουκιά» για την ενδεκάδα

Τα «κουκιά» του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για το σημερινό παιχνίδι του Απόλλωνα με την Πάφος FC είναι λίγο έως πολύ μετρημένα, επομένως δεν αναμένεται ότι θα εκπλήξει με τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς που διανύει περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Χάρης Μαυρίας, αριστερά ο Ανδρέας Φιλιώτης και στο κέντρο της άμυνας οι Βαλεντίν Ρομπέρζ, Χάμπος Κυριάκου.

Η μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τον Ντανίλο Σπόλιαριτς που τείνει να γίνει βασικός και αναντικατάστατος, αφού ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προπονητή του. Θα έχει ως άμεσο υποστηρικτή των ενεργειών του τον Ισραέλ Κολ, δεξιά θα είναι ο Μπασέλ Ζράντι και στην αντίθετη πλευρά ο Ίλιαν Ίλιεφ. Λίγες πιθανότητες για να ξεκινήσει συγκεντρώνει ο Χρίστος Αλμπάνης.

Οι παίκτες που θα συνθέσουν την επιθετική γραμμή δεν αλλάζουν. Βλέπετε, οι Μπακαλί Νταμπό και Ραντζέλο Γιάνγκα, μετά την εξαιρετική συνεργασία και ασφαλώς την παρουσία που είχαν στον αγώνα με την Ομόνοια, πολύ δύσκολα θα βρεθούν εκτός αρχικού σχήματος.

Εκτός επιλογών υπενθυμίζουμε είναι οι Αμίν Χαμάς, Γιώργος Μαλεκκίδης, Χαϊτάμ Αλεσάμι, Φάνος Κατελάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ