aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μετρά τους παρόντες, γρίφος οι επιλογές του Καταλά

Απόλλων: Μετρά τους παρόντες, γρίφος οι επιλογές του Καταλά

Στον Απόλλωνα, η αναμέτρηση με την Ντνίπρο έχει περάσει στο χρονοντούλαπο και αυτό που απασχολεί είναι ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα. Αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Λεμεσού θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, ώστε να παραμείνει μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Νταβίδ Καταλά έχει να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, που μάλιστα διογκώθηκαν στον αγώνα της Πέμπτης. Οι Ανδρέας Φιλιώτης, Ελ Χατζί Μπα έγιναν αναγκαστικές αλλαγή και πλέον στο Κολόσσι περιμένουν την ιατρική ομάδα να ενημερώσει για το πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί των δύο παικτών που έρχονται να προστεθούν στα ήδη πολλά προβλήματα που υπάρχουν.

Για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Χάρης Μαυρίας πήρε θέση στον κατάλογο που δηλώθηκαν στην ΚΟΠ για την αναμέτρηση, με τον Μπα να μένει παραλλήλως εκτός από τον κατάλογο των κοινοτικών. Θυμίζουμε πως μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, έχουν δικαίωμα οι ομάδες να οριστικοποιήσουν τον κατάλογο των παικτών που θα χρησιμοποιούν.

Όσον αφορά στους άλλους παίκτες που είναι στο ιατρικό δελτίο, μόνο ο Νικολά Ντιγκινί έχει πιθανότητες να προλάβει να είναι στην αποστολή. Οι Βα, Χέντι, Νταμπό, Ζράντι είναι εκτός, επομένως αποτελεί γρίφο για το πώς θα συνθέσει την επιθετική γραμμή ο Καταλά στο επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Σημαντική είναι η παρουσία του Ρέθιο που έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Λάρνακας, αφού είναι δηλωμένος στη λίστα της ΚΟΠ για τις εγχώριες διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ