aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μετεγγραφή με το «καλημέρα» στο 2022

Απόλλων: Μετεγγραφή με το «καλημέρα» στο 2022

Το κεφάλαιο μετεγγραφική ενίσχυση παραμένει ανοικτό στον Απόλλωνα. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τα λέει με τα άτομα που είναι στην επιτροπή προγραμματισμού, με στόχο να ολοκληρώσουν τουλάχιστον συμφωνία με έναν παίκτη κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Όσο πλησιάζει η μετεγγραφική περίοδος, εντείνεται η προσπάθεια για εξεύρεση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα και παράλληλα θα γίνουν ενέργειες για αποχώρηση ποδοσφαιριστών. Ο Τσόρνιγκερ και τα υπόλοιπα μέλη που είναι υπεύθυνα για τον προγραμματισμό ψάχνουν επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Στην ομάδα της Λεμεσού αναμένουν ενημέρωση από την ομοσπονδία του Καμερούν, εάν ο Άρνο Τζουμ βρίσκεται στην τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα δηλώσουν παρόντες στο Κόπα Άφρικα. Ο ποδοσφαιριστής, που είναι τραυματίας, είναι στην προεπιλογή, αλλά ακόμη δεν έχει ειδοποιηθεί αν θα κληθεί οριστικά για το Κόπα Άφρικα. Εφόσον κληθεί, θα πρέπει να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής του, θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ και αναλόγως θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνει ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ