aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μετά τον Πίττα… το χάος

Απόλλων: Μετά τον Πίττα… το χάος

Μετά τον Πίττα… το χάος. Ο διεθνής επιθετικός του Απόλλωνα πέτυχε τα 13 από τα 38 γκολ της ομάδας του. Το ποσοστό 34,2%, είναι ενδεικτικό της προσφορά τους Πίττα στο σκοράρισμα και ότι ο Απόλλων στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία του διεθνούς άσου στο γκολ. Η ομάδα της Λεμεσού έχει 14 σκόρερ μέχρι στιγμής, καθώς από τρία γκολ πέτυχαν οι Ζράντι, Ντόνιο, από δύο οι Βα, Ντιγκινί, Σαχάρ, Ουάρντα, Χέντι και από ένα γκολ πέτυχαν οι Εκπολό, Ίλιεφ, Σπόλιαριτς, Χαμάς, Κολ, Πινακάς.

Ο Πίττας είδε δίκτυα σε 12 αγώνες πρωταθλήματος, από τους οποίους ο Απόλλων στους τρεις δεν έφθασε στη νίκη (1 ισοπαλία, 2 ήττες). Ο 26χρονος επιθετικός αποτελεί σταθερή αξία στο σκοράρισμα και ο Αντόνε αναμένει την ίδια παραγωγικότητα στη συνέχεια, βοηθώντας την ομάδα της Λεμεσού στην υπερπροσπάθειά της να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πριν τον ερχομό του Ρουμάνου προπονητή έμοιαζε με ακατόρθωτο, όμως με τις πέντε διαδοχικές νίκες, ελπίζει.

Οι κυανόλευκοι αρχίζουν δειλά – δειλά να σκέφτονται το επόμενο ντέρμπι, που είναι με τον Άρη. Ως τυπικά γηπεδούχοι έχουν ως στόχο να γεμίσουν το «Αλφαμέγα», με τον κόσμο να συμβάλλει στην προσπάθειά τους για έκτη σερί επιτυχία. Ο Αντόνε θα αναμένει μεσοβδόμαδα την επάνοδο των διεθνών, για να αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ