aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μετά από τέσσερις μήνες

Απόλλων: Μετά από τέσσερις μήνες

Για να ελπίζει στην 6η θέση, ο Απόλλων πρέπει στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση να «γκρεμίσει» αρνητικό σερί τεσσάρων μηνών. Δηλαδή; Να κολλήσει δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα μετά τον περασμένο Οκτώβριο. Με προπονητή τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είχε κερδίσει σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων κατά σειρά τις ΑΕΛ (2-0), Άρη (1-0), Δόξα (4-0), ΑΕΖ (5-0) και από τότε, ουδέποτε είχε συνέπεια στα επιθυμητά αποτελέσματα. Σκωτσέζικο ντους.

Η ομολογουμένως πολύ καλή εμφάνιση στην «Αρένα» και η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά, τόνωσε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και με περίσσια αποφασιστικότητα δηλώνουν ότι θα πάνε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να πιστώσουν στο ταμείο άλλους τρεις βαθμούς. Ο Ματσίν, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, επαναλαμβάνοντας το πόσο πολύ πιστεύει σε αυτούς. Πέρασε το μήνυμα ότι τίποτα δεν τελείωσε όσον αφορά στη μάχη για την 6άδα, ζητώντας τη μέγιστη συγκέντρωση.

Ο Ισπανός προπονητής, καταστρώνει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει στους Σιέλβικ και Γιούρσεβιτς, την ίδια ώρα που εκμηδενίζονται οι πιθανότητες για να προλάβει ο Χάμπος (μυϊκό πρόβλημα). Σήμερα ξεκαθαρίζει οριστικά η κατάσταση των Κολ, Πεϊμπέρνς, Σάντος. «Ο Απόλλων μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε ακόμη και στη χειρότερη σεζόν της δεκαετίας του. Δεν μπορεί κανείς εύκολα να μας επιβληθεί. Μας δίνει ελπίδα η παρουσία του Ματσίν. Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, πάμε στη Λάρνακα για να κερδίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ