aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Μέσα» οι Γιάνγκα, Ίλιεφ και Αμινί - μέρος του προγράμματος Ρομπέρζ και Ντιγκινί (pics)

Απόλλων: «Μέσα» οι Γιάνγκα, Ίλιεφ και Αμινί – μέρος του προγράμματος Ρομπέρζ και Ντιγκινί (pics)

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Ζίλινα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ μπήκε ο Απόλλων.

Οι κυανόλευκοι ενημέρωσαν για την είσοδο των Γιάνγκα, Ίλιεφ και Αμινί στις προπονήσεις, αλλά και για την συμμετοχή Γκεριέ και Μαυρία στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Αντίθετα, Ρομπέρζ και Ντιγκινί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Δημητρίο θα παραμείνι εκτός για δέκα ακόμα ημέρες.

Η ενημέρωση του Απόλλωνα:

Με προπόνηση αργά το απόγευμα της Δευτέρας (26/07) εισήλθε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει του εκτός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (29/07) με αντίπαλο τη Ζίλινα στη Σλοβακία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συμπεριλαμβανομένων και των νεοαποκτηθέντων Γιάγκα και Ίλιεφ, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης όπως επίσης και ο Μουσταφά Αμινί.

Αντίθετα οι Ρομπέρζ και Ντιγκινί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Στα ευχάριστα η συμμετοχή των Γκεριέ και Μαυρία στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος της απογευματινής προπόνησης.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (27/07).

Εκτός για επτά με δέκα ημέρες ο Δημητρίου.

Ο Δημήτρης Δημητρίου μετά από σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, υπέστη διάσειση και τραύμα στο πρόσωπο, για το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση. Θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες έτσι ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ