aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μεγάλωσε και θέλει να φτάσει στ’ αστέρια

Απόλλων: Μεγάλωσε και θέλει να φτάσει στ’ αστέρια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα όμορφο, ονειρικό ταξίδι με πολλές συγκινήσεις και μπόλικο χρήμα έφτασε στο τέλος του. Ο Απόλλων, μέσα από την πορεία του στην Ευρώπη, απέδειξε πως έχει αποκτήσει τόσες εμπειρίες, που είναι ικανές να τον βοηθήσουν να μεγαλώσει και άλλο και φυσικά στόχος και φιλοδοξία του παραμένει πάντοτε η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι και ό,τι πιο απλό να κερδίζει μια κυπριακή ομάδα τη Μαρσέιγ μέσα στην έδρα της και αυτό που κατάφερε προψές ο Απόλλωνας έχει πάρει πλέον ιστορικές διαστάσεις και δείχνει πως έχει τις δυνατότητες για ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις.

«Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να σταθούμε και στην εμφάνιση μέσα σε μια ιστορική έδρα που λύγισαν ομάδες και ομάδες. Το να πετυχαίνεις μια τέτοια νίκη με ευρύ σκορ και τέτοια εμφάνιση δείχνει πού έφτασε ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια», δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, ο οποίος δικαιολογημένα ήταν τρισευτυχισμένος. Και πώς να μην ήταν, καθώς η ομάδα του δεν πήρε μια νίκη προερχόμενη από συγκυρίες, αλλά παίζοντας και σπουδαίο ποδόσφαιρο. Αν και με απουσίες, όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν το άπαν των δυνάμεών τους.

Διαβάστε επίσης: H αναγνώριση ενός (αδικημένου) πιστού «στρατιώτη»

Ο Απόλλων σε μια εξαετία μεγάλωσε και αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα της ομάδας του, αλλά και την οργάνωση που δημιούργησε. Μετά τις 570.000 ευρώ, που εισέπραξε από τη νίκη επί της Λάτσιο, άλλες τόσες χιλιάδες θα βάλει στο ταμείο του, από τη νίκη στο «Βελοντρόμ». Η πορεία στην Ευρώπη, η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, οι μεγάλες και ιστορικές νίκες, έβαλαν στο ταμείο του Απόλλωνα, ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ! Το κέρδος όμως δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι η περηφάνια που κυριαρχεί σε όλη την απολλωνίστικη οικογένεια. «Πάντα σκεφτόμαστε το οικονομικό. Δεν περάσαμε εύκολα τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαστε εκεί. Δεν έχουμε παράπονο εμείς. Είναι διπλό το κέρδος για την ομάδα, αλλά πάντα εγώ στέκομαι σε ό,τι πετυχαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Το πιο σημαντικό είναι πως μια κυπριακή ομάδα έκανε περήφανη όλη την Κύπρο απέναντι σε μια Μαρσέιγ που έπαιξε με όλους τους ποδοσφαιριστές της», ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ