aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Με τον Ρομπέρζ θέλουν να είναι αλλιώς

Απόλλων: Με τον Ρομπέρζ θέλουν να είναι αλλιώς

Η επιστροφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ στην αγωνιστική δράση και, κυρίως, η ετοιμότητα που έδειξε στο τελευταίο 20λεπτο του πρόσφατου φιλικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ αναμφίβολα αποτελούν την πιο ευχάριστη είδηση στον Απόλλωνα, λίγο πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, που στάθηκε εξαιρετικά άτυχος κατά την περίοδο της προετοιμασίας και μοιραία έχασε τις διπλές αναμετρήσεις με τη Ζίλινα, παρουσιάζεται πανέτοιμος για να καταγράψει την πρώτη συμμετοχή στο αρχικό σχήμα μετά από τρεις (και βάλε) μήνες. Για να ακριβολογούμε, από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στη λήξασα σεζόν απέναντι στην Ομόνοια.

Ο 34χρονος στόπερ, από την περασμένη Πέμπτη, ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με τους τακτικούς απεικονιστικούς επανελέγχους να επιβεβαιώνουν, σύμφωνα με τον Απόλλωνα, την ικανοποιητική διαδικασία πώρωσης του κατάγματος. Από τη στιγμή που αισθάνεται πολύ καλά, κάτι που φρόντισε να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτομάτως θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να ηγηθεί εκ νέου της αμυντικής γραμμής στον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας (19:00).

Η αλήθεια είναι πως η απουσία του Ρομπέρζ φάνηκε και με το παραπάνω τόσο στα ευρωπαϊκά ματς όσο και στα φιλικά προετοιμασίας. Οι ικανότητες του Γάλλου αμυντικού δεν επιδέχονται, εξάλλου, αμφισβήτησης. Από το 2016, όταν δηλαδή μετακόμισε στη Λεμεσό, αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο στέλεχος, πανηγυρίζοντας σπουδαίες επιτυχίες. Ασφαλώς ένα χελιδόνι δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη στην αμυντική γραμμή, ωστόσο η παρουσία και μόνο του Ρομπέρζ εμπνέει μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά στο σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ