aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Με τον ηγέτη του στα... όπλα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Απόλλων: Με τον ηγέτη του στα… όπλα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

«Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω». Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ επιστρέφει για να βάλει… τάξη στην άμυνα του Απόλλωνα. Ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής των γαλάζιων και εκ των αρχηγών της λεμεσιανής ομάδας δηλώνει ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει φανέλα βασικού στο αυριανό (30/10, 19:00) παιχνίδι στο Τσίρειο στάδιο.

Ο έμπειρος στόπερ τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Αρτυματά. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους. Έχασε τους αγώνες με Ολυμπιακό (1-1) και Νντίπρο (0-1), όμως είναι έτοιμος να ηγηθεί και πάλι των μετόπισθεν του συγκροτήματος του Νταβίδ Καταλά.

Ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στη Σλοβακία και έλαβε μέρος στις προπονήσεις που έγιναν στο Κόσιτσε, τόσο την παραμονή του αγώνα με τους Ουκρανούς, όσο και το πρωί της Παρασκευής (28/10) προτού η αποστολή επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ