aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Με το μπλοκάκι στο χέρι

Απόλλων: Με το μπλοκάκι στο χέρι

Φιλικό νούμερο 2 σήμερα για τον Απόλλωνα. Αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στην Παρεκκλησιά σε μία αναμέτρηση που και πάλι θα είναι καθαρά για τον προπονητή, προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα όσον αφορά στην κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 και θα προβληθεί ζωντανά μέσω των επίσημων διαδικτυακών καναλιών των δύο ομάδων στο YouTube. Υπενθυμίζεται ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για ΜΜΕ και φιλάθλους.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα με την Ομόνοια, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είχε πει πως δεν θα αναφερθεί στο κατά πόσον επιθετικά ή αμυντικά πήγε καλά η ομάδα, αλλά αν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα στην αναμέτρηση του Τσιρείου Σταδίου. Στο σημερινό παιχνίδι, ο Γερμανός τεχνικός περιμένει να δει τους παίκτες του να αφομοιώνουν περισσότερα δεδομένα που προσπαθεί να μεταφέρει στην αγωνιστική φιλοσοφία του νέου Απόλλωνα.

Ποιους παίκτες θα αποφασίσει να «ξεκινήσει» ο Γερμανός τεχνικός είναι ένα άλλο σημαντικό θέμα. Πρόκειται για το δεύτερο τεστ και ίσως να φανεί αν έχει κατασταλάξει σε κάποια πρόσωπα που πιθανόν να μπορούν να αποτυπώσουν στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα.

Πέρα από τη φιλοσοφία, που είναι μεγάλο μέλημα της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, ακόμα μεγαλύτερο είναι και η προετοιμασία της ομάδας που θα κληθεί και στη φετινή σεζόν να παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου. Σίγουρα θα γίνουν τέσσερις μετεγγραφές και υπό προϋποθέσεις άλλη μία. Οπότε υπάρχει ακόμα μεγάλο κομμάτι του προγραμματισμού που πρέπει να «τρέξει» για να ολοκληρωθεί μέχρι και την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Παραλλήλως, η παρουσία του Αμίνι στην Άστρια θα κρίνει και αν θα χρειαστεί ο Απόλλων άλλη μία προσθήκη. Στα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν στην Αυστρία θα κληθεί να αποδείξει αν μπορεί να πάρει θέση στο ρόστερ αφού ο Γερμανός τεχνικός θέλει να δει την ετοιμότητά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ