Απόλλων: Με το ακουστικό στο χέρι για Λάζαρο, στη λίστα κι ο Ντέλετιτς

Επέστρεψε στην Αθήνα, τα λέει με τη σύζυγό του και ενημερώνει...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα, διά του εκπροσώπου Τύπου, ξεκαθαρίζουν πως έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν να γίνει στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και πλέον, βρίσκονται σε στάση αναμονής για το τελικό ξεκαθάρισμα. Εκτιμούν πως έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, θα έχουν την τελική απάντηση. «Τίποτα δεν είναι δεδομένο», διευκρίνισε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, σημειώνοντας πως εναπόκειται στον 33χρονο επιθετικό εάν θα ντυθεί στα χρώματα της ομάδας.

Ο Λάζαρος, ζήτησε πίστωση χρόνου για να δώσει την τελική του απάντηση. Επέστρεψε χθες βράδυ στην Αθήνα, θα συζητήσει με τη σύζυγό του, αποφασίζοντας από κοινού κατά πόσον θα μετακομίσουν οικογενειακώς στη χώρα μας. Ο έμπειρος παίκτης, βλέπετε, έχει και δύο παιδιά.

Κατά την παραμονή του για ένα 24ωρο στη Λεμεσό, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, μένοντας ικανοποιημένος τόσο με τις συνθήκες που συνάντησε όσο και με το πλάνο της ομάδας. Τα είπε κατ΄ιδίαν με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, ο οποίος τον ενημέρωσε για πάρα πολλά θέματα. Συζητήθηκε και το οικονομικό σκέλος μίας ενδεχόμενης συμφωνίας. Παρόλο που υπάρχει διαφορά, αυτή δεν φαντάζει αγεφύρωτη. Με καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

«Ήρθε για να συζητήσει και να ψάξει λίγο περισσότερο την πόλη και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Έμεινε ευχαριστημένος. Επιστρέφει στην Αθήνα, θα συζητήσει με τη σύζυγό του και να αξιολογήσει την πρόταση. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι δύσκολη περίπτωση, χωρίς να προδικάζω κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Όπως γράψαμε προσφάτως, ο Άρης Θεσσαλονίκης και ο Ατρόμητος επέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Μάλιστα, κατέθεσαν πρόταση στον 33χρονο, με αυτήν των κιτρινόμαυρων να είναι καλύτερη οικονομικά. Θα ζυγίσει τα δεδομένα, λοιπόν, ενημερώνοντας τη διοίκηση του Απόλλωνα.

Την ίδια ώρα, οι κυανόλευκοι δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα. Έχουν στο μετεγγραφικό στόχαστρο και τον 27χρονο Σέρβο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ Αθηνών και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. Δεν είναι στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα και αναζητεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό. «Αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Λάζαρο. Όταν γνωρίζουμε την κατάληξη θα δούμε πώς προχωρούμε», είπε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ