aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Με σοβαρότητα και μέγα πάθος

Απόλλων: Με σοβαρότητα και μέγα πάθος

Το σημερινό, δύσκολο και άκρως απαιτητικό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» είναι εξ αυτών που μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην τρέχουσα σεζόν για τον Απόλλωνα. Το σύνολο του Κωνσταντίνου Μακρίδη, θέλει να γίνει μόλις το δεύτερο που θα περάσει με νίκη από το στάδιο της Πάφου απέναντι στην τοπική ομάδα, «φωνάζοντας» αυτομάτως ότι η πορεία αντεπίθεσης που ξεκίνησε αρχές του περασμένου μήνα, δεν αποτελεί πυροτέχνημα.

Σε περίπτωση που οι κυανόλευκοι καταβάλουν την αντίσταση της Πάφος FC, πανηγυρίζοντας την τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία ματς, μειώνουν αυτομάτως τη διαφορά από την αντίπαλο στους έξι βαθμούς, προσθέτουν επιπλέον άγχος και πίεση στην ομάδα του Μπεργκ, την ίδια ώρα που θα αντλούν αυτοί γερή ώθηση ενόψει της συνέχειας. Να μην ξεχνάμε πως ακολουθεί το κρίσιμο ματς κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ (11/1) και έπειτα, παίρνουν σειρά τα ζόρικα 90λεπτα στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ανόρθωση (15/1) και Άρη (23/1). Και στο σημείο που βρίσκεται η φετινή σεζόν, το κάθε αποτέλεσμα έχει διπλή σημασία. Πόσο μάλλον, η έκβαση της σημερινής μάχης με την Πάφος FC, ομάδα που απέδειξε πως είναι «φτιαγμένη» για μεγάλα πράγματα και αναζητεί αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ξέχωρα από τους παίκτες που κούνησαν προσφάτως μαντίλι, εκτός επιλογών του Μακρίδη είναι οι Χάμπος Κυριάκου και Χαϊτάμ Αλεσάμι. Ο Κύπριος προπονητής, δεν αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε σημαντικές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αφού είχε μείνει σε αδρές γραμμές ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ