aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Με πολλά και ισχυρά κίνητρα

Απόλλων: Με πολλά και ισχυρά κίνητρα

Με την ώθηση των πέντε διαδοχικών νικών και του συντελεστή τερμάτων 11-3, κατέρχεται ο Απόλλων στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στην εκπληκτική συγκομιδή κατά το τελευταίο (σχεδόν) δίμηνο. Ενδεχόμενη συνέχιση της πορείας αντεπίθεσης που ξεκίνησε με τον Μπογκντάν Αντόνε, δεν θα πιστοποιήσει απλά και μόνο τις αστείρευτες αντοχές των περσινών πρωταθλητών.

Πρωτίστως, ενισχύει τη δυναμική στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Φτάνοντας στην έκτη συναπτή νίκη, βλέπετε, μειώνουν αυτομάτως τη διαφορά στο -4 από τον σημερινό αντίπαλο και επωφελούνται από τα αποτελέσματα, όποια κι αν είναι αυτά, των άλλων δύο αναμετρήσεων στον α’ όμιλο.

Ο Ρουμάνος προπονητής, τούτη τη φορά, δεν βρισκόταν σε στάση αναμονής μέχρι την τελευταία προπόνηση σχετικά με την ετοιμότητα οποιουδήποτε παίκτη. Το σκηνικό, δηλαδή, ήταν ξεκάθαρο. Πέραν των τεσσάρων που πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου και χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, εκτός επιλογών είναι οι Νταμπό, Ζράντι (τραυματίες), Χέντι (κάρτες). Σημαντική είναι η επιστροφή του Ρομπέρζ και ασφαλώς, ο καταφανώς καλύτερος βαθμός ετοιμότητας του Ντόνιο.

Την προσπάθεια της ομάδας του Αντόνε ώστε να δαμάσει τον ανεβασμένο αντίπαλο, θα στηρίξουν χιλιάδες Απολλωνίστες που φρόντισαν να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια. Οι κερκίδες του Σταδίου «Αλφαμέγα», θα πάρουν έντονο κυανόλευκο χρώμα, δείγμα της ομοψυχίας που υπάρχει στο στρατόπεδο των περσινών πρωταθλητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ