aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Με όποιον τρόπο κι αν παίξει ο ΑΠΟΕΛ…

Απόλλων: Με όποιον τρόπο κι αν παίξει ο ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλωνας σήμερα (19:00) αγωνίζεται εντός έδρας στον πρώτο αγώνα της β’ φάσης του κυπέλλου, οπότε καλείται αμυντικά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Για να ελπίζει πως οι πιθανότητες για την πρόκριση θα είναι πιο πολλές στον επαναληπτικό, ο Απόλλων δεν πρέπει να δεχθεί γκολ.

Το πιθανότερο είναι πως ο Αυγουστή θα παρατάξει τριάδα στην άμυνα, αν και δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν δούμε τους κυανόλευκους να ξεκινούν με τον σχηματισμό 4-2-3-1. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνει έξω ο Αντωνιάδης και σε ρόλο στόπερ θα δούμε τους Σελίμοβιτς, Σάλαϊ. Ο Απόλλων θα κυνηγήσει το γκολ, όμως θα χρειαστεί και οι τρεις γραμμές να είναι κοντά ώστε ο ΑΠΟΕΛ να μην δώσει τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι. Η μεσαία γραμμή με τον Σατσέτι και τον Περέιρα θα πρέπει να κερδίσει πολλές μάχες.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, με όποιο σύστημα και αν παρουσιαστεί», ανέφερε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές που περιμένει πως θα έχει ο σημερινός αντίπαλος με τον νέο προπονητή στον πάγκο.

«Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, τα προβλήματα είναι πολλά, τα ίδια είχαμε κι εμείς στο ξεκίνημα. Υπάρχει όμως ποιότητα στον ΑΠΟΕΛ, όπως και στη δική μου ομάδα. Το παιχνίδι θα κριθεί στην τακτική, αλλά και στη συγκέντρωση», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού. Οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να είναι εύστοχοι στις ευκαιρίες που θα βρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ