aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων με Ομόνοια: Ό,τι δεν πέτυχε ακόμα στο ’21

Απόλλων με Ομόνοια: Ό,τι δεν πέτυχε ακόμα στο ’21

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το προσεχές ντέρμπι με την Ομόνοια είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όχι όμως καθοριστικό για τον Απόλλωνα. Είναι κάτι που έχει υπόψη του ο Γιάννης Πετράκης και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα παραχωρήσει ρεπό στους παίκτες το Σαββατοκύριακο, για να πάρουν μικρές ανάσες και από τη Δευτέρα όλοι θα στρωθούν στη δουλειά. Να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον πρώτο από τους έξι «τελικούς» που έχει να δώσει η λεμεσιανή ομάδα.

Το πιο μεγάλο στοίχημα για τον προπονητή και για τους παίκτες του Απόλλωνα, είναι να πετύχουν τρίτη σερί νίκη, κάτι που δεν έχουν καταφέρει από το τέλος του 2020. Η έλλειψη σταθερότητας έχει επηρεάσει αφάνταστα τους κυανόλευκους, αφού μέσα στο 2021 ψάχνουν ένα καλό νικηφόρο σερί που μπορεί να τους οδηγήσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Αν κάποιος απομονώσει τη βαθμολογία των πλέι οφ, θα διαπιστώσει πως η ομάδα της Λεμεσού έχει καταφέρει να μαζέψει δύο βαθμούς λιγότερους από την Ομόνοια. Οι πράσινοι σε τέσσερις αγώνες συγκέντρωσαν 10 βαθμούς και ο Απόλλων στον ίδιο αριθμό αγώνων μάζεψε 8 βαθμούς. Με νίκη στις 5 Απριλίου στο Τσίρειο στάδιο, θα πλησιάσει στον ένα βαθμό την Ομόνοια και απ’ εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ