aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Με Νταμπό ίσως να είναι αλλιώς

Απόλλων: Με Νταμπό ίσως να είναι αλλιώς

Για να διεκδικήσει ο Απόλλων την πρόκριση στη Σλοβακία εννοείται πως οφείλει να παρουσιάσει εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο «ΑΕΚ Αρένα». Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει το τρένο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, με την γκρίνια και τη μουρμούρα μοιραία να διευρύνονται με το «καλημέρα».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: «Ναυάγησε» του Τάρεκ

Στην ομάδα της Λεμεσού, προσπαθούν να απομακρύνουν κάθε αρνητική σκέψη και με προσήλωση προετοιμάζονται εντατικά για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης (19:45), με στόχο να… πληρώσουν τους Σλοβάκους με το ίδιο νόμισμα. Το λένε και το πιστεύουν πως, παρά τα προβλήματα και τον συνθετικό χλοοτάπητα του σταδίου, μπορούν να ανατρέψουν την ήττα με 1-3, κάνοντας περήφανο τον κόσμο τους.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ πήρε τα μηνύματα του πρώτου 90λεπτου και σαφώς πιο «διαβασμένος» καταστρώνει το πλάνο του για να χτυπήσει την αντίπαλο εκεί που… πονά. Εννοείται πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα και μία εξ αυτών είναι πολύ πιθανόν η συμπερίληψη του Μπακαλί Νταμπό στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ο Βέλγος Αλεξάντρ Μπουκό «άρχοντας» του αγώνα με Ζίλινα

Ο αεικίνητος επιθετικός αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα και, ασφαλώς, δηλώνει έτοιμος για να μπει στη μάχη από το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, με τη δύναμη και την ταχύτητά του, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους Σλοβάκους, κάτι που επέδειξε εξάλλου στο 20λεπτο που αγωνίσθηκε ως αλλαγή στο πρώτο ματς.

Είχε προσδώσει νέα πνοή, περισσότερες επιλογές μεσοεπιθετικά και σβελτάδα στην ανάπτυξη. Με δεδομένο το γεγονός πως ο Απόλλων πρέπει να σκοράρει την Πέμπτη περισσότερες από μία φορά, ο ορεξάτος Νταμπό αποτελεί ιδανική επιλογή, κάτι που προφανώς γνωρίζει ο Τσόρνιγκερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ