aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με κρητικό... αέρα στην Αρένα

Απόλλων: Με κρητικό… αέρα στην Αρένα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το μεγάλο ερώτημα για το αν θα είναι στην αποστολή ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, απαντήθηκε χθες από τον Γιάννη Πετράκη. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός συμμετέχει κανονικά στην αποστολή του Απόλλωνα για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού, θα περιμένει τον Ρομπέρζ  μέχρι και την τελευταία στιγμή για το αρχικό σχήμα, παρόλο που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ο Απόλλων έχει ομολογουμένως δύσκολη αποστολή με αντίπαλο την ΑΕΚ, ειδικά σε ένα γήπεδο που είναι ιδιαίτερα αφιλόξενο για τους γαλάζιους.

Οι κυανόλευκοι όμως ελπίζουν πως ο Γιάννης Πετράκης θα καταφέρει να ξεκινήσει με το δεξί στον πάγκο, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα για μία επιτυχημένη πορεία. Ευχάριστα ήταν και τα νέα που πρόεκυψαν στις τελευταίες δύο προπονήσεις με τον Εστέβαν Σατσέτι, ο οποίος έχει πάρα πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αφού φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει στον απόλυτο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Η πρώτη παρουσία του Πετράκη στον πάγκο του Απόλλωνα δημιουργεί ένα τεράστιο ερωτηματικό για τον τακτικό σχηματισμό που θα επιλέξει για τον σημερινό αγώνα. Το 4-3-3 ή το 4-2-3-1 είναι οι επικρατέστεροι τακτικοί σχηματισμοί που μπορεί να παρατάξει ο Κρητικός τεχνικός στο «ΑΕΚ Αρένα».

Με τον Δημητρίου κάτω από τα δοκάρια, τον Ζοάο Πέδρο στο δεξί άκρο και τον Ντιέγκο Αγκίρε στην αντίθετη πλευρά, θα ξεκινήσει ο Απόλλων την αναμέτρηση. Ο Γιούστε θα είναι ο ένας κεντρικός αμυντικός και μάλλον ο Σαλάι ο δεύτερος. Να σημειώσουμε πως στην προπόνηση της Παρασκευής, ο τεχνικός του Απόλλωνα δοκίμασε σαν παρτενέρ του Γιούστε και τους  Χάμπο Κυριάκου, Φάνο Κατελάρη οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση.

Στη μεσαία γραμμή ο Σατσέτι είναι σίγουρος. Από εκεί και πέρα, ο Ντένιτς και ο Μάρκοβιτς έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν δίπλα από τον Αργεντινό, χωρίς να αποκλείεται και ο Ματέι να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Στην επιθετική γραμμή, ο Γιάννης Πετράκης ετοιμάζει τον Γιαννιώτα, αφού ο Πίττας με τα συνεχόμενα ταξίδια, αλλά και τα 90λεπτα που φορτώθηκε με την Εθνική του ομάδα, ίσως να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση από τον πάγκο. Στο άλλο άκρο της επίθεσης θα βρεθεί ο Ντιγκινί και στην κορυφή θα επιστρέψει μετά από δυο μήνες ο Νταμπό. Τελευταίος αγώνας που αγωνίστηκε ο Νταμπό στο αρχικό σχήμα ήταν ο ευρωπαϊκός αγώνας με τη Λεχ Πόζναν για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ