aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Με κίνητρο το απόλυτο, παρά τα προβλήματα - Το πλάνο του Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Με κίνητρο το απόλυτο, παρά τα προβλήματα – Το πλάνο του Τσόρνιγκερ

Το τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε Απόλλωνα και Άρη (20:00, Cytavision1) ξεχωρίζει στο «καλησπέρα» της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο τυπικά φιλοξενούμενος Απόλλωνας παρουσιάζεται έτοιμος, παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, να κυνηγήσει και να πετύχει δεύτερη νίκη.

Ο Τσόρνιγκερ δεν υπολογίζει άλλον έναν ποδοσφαιριστή αφού ο Πέτρος Ψύχας αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα τραυματισμού. Γιοβάνοβιτς, Αλμπάνης, Τζουμ και Μάρκοβιτς είναι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν είναι διαθέσιμοι.

Ο Γερμανός τεχνικός, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, σημείωσε πως οι φίλοι της ομάδας πρέπει να δείξουν υπομονή. «Αλλάξαμε τη μισή ομάδα, υπάρχει νέος προπονητής, νέα νοοτροπία, νέα κουλτούρα και φιλοσοφία. Χρειάζεται χρόνος για να αλλάξουν όλα αυτά. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Όταν γίνονται αλλαγές χρειάζεται χρόνος».

Η ειλικρίνεια του Γερμανού τεχνικού βρίσκει όλους στην οικογένεια του Απόλλωνα σύμφωνους και γι’ αυτό η διοίκηση τον πίστωσε και τον άφησε να δουλέψει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το διάστημα.

Οι Δημητρίου, Γιοβάνοβιτς ή Ουέλινγκτον, Ρομπέρζ, Μαυρίας και Αλεσάμι θα καλύψουν τις θέσεις στην άμυνα. Οι Κυριάκου, Κολ, Ίλιεφ και Ζράντι θα κινούνται στη μεσαία γραμμή. Ο Πίττας είναι ο σίγουρος στην επίθεση, ενώ ο Γιάνκα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Νταμπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ