aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Με Γιάνγκα στη γραμμή κρούσης

Απόλλων: Με Γιάνγκα στη γραμμή κρούσης

Και το όνομα αυτού; Ραντζέλο Γιάνγκα! Πρόκειται για 29χρονο επιθετικό, διεθνή με το Κουρασάο (22 συμμετοχές, 12 τέρματα), ο οποίος ήλθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Απόλλωνα και ντύνεται στα κυανόλευκα με την ελπίδα ότι θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να ολοκληρώσει τις διεθνείς του υποχρεώσεις με την Εθνική Κουρασάο, να περάσει με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του. O 29χρονος επιθετικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Αστάνα, ενώ η ομάδα της Λεμεσού διατηρεί το δικαίωμα για επέκταση της συνεργασίας μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο Απόλλων θα καλύψει μέρος του μεγάλου συμβολαίου που διατηρεί με την ομάδα του Καζακστάν, ενώ στη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τη σεζόν 2022-23 υπάρχει προκαθορισμένο ποσό, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση των κυανόλευκων. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστάνα έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετεγγραφή.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στις Βίλεμ, Εξέλσιορ, Ομόνοια Αραδίππου, Ντόρντεχτ, Τρέντσιν, Γάνδη, Αστάνα, Λουγκάνο και Ναϊμέγκεν. Έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ με τη φανέλα της Αστάνα. Η κίνηση αυτή είναι η πρώτη που γίνεται από τη διοίκηση του Νίκου Κίρζη για να ενδυναμωθεί η επιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ