aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Μαζεύει τα κομμάτια του

Απόλλων: Μαζεύει τα κομμάτια του

Κατήφεια και προβληματισμός επικρατεί στον Απόλλωνα, μετά την τέταρτη διαδοχική φετινή «σφαλιάρα» από τον Άρη. Ενόχλησε η ήττα, μα πιο πολύ ενόχλησε ο τρόπος με τον οποίο ήλθε.

Η ομάδα της Λεμεσού δεν… παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο δέχθηκε δύο γκολ και θα μπορούσε να δεχθεί άλλα τόσα. Όχι μόνο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό του αντιπάλου, αλλά σε κανένα σημείο δεν έδειξε ότι μπορούσε να αντισταθεί στις ορέξεις του. Υπέκυψε εν ολίγοις στα «θέλω» και τα «πρέπει» του αντιπάλου, αδυνατώντας να συνέλθει και να αντιδράσει.

Δίχως αμφιβολία, αποτέλεσε μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του Απόλλωνα και εννοείται η πρώτη κακή απόδοση, μετά την έλευση του Μπογκντάν Αντόνε. Δύο τέρματα, επίσης, δεν είχαν δεχθεί ποτέ οι κυανόλευκοι με τον Ρουμάνο στον πάγκο τους. «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έγινε αυτό», παραδέχθηκε ο κόουτς, ο οποίος αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο του Απόλλωνα.

Η ομάδα της Λεμεσού, ομολογουμένως, ξόδεψε τεράστια ευκαιρία για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Γνωρίζοντας ότι η Πάφος FC είχε ηττηθεί από την Ομόνοια, δεν κατάφερε να την υποσκελίσει βαθμολογικά για πρώτη φορά από την 3η αγωνιστική και παραλλήλως, να πιάσει την ΑΕΚ στους 62 βαθμούς, ομάδα που επίσης ηττήθηκε στην 8η στροφή των πλέι οφ.

Δεν χάθηκε εννοείται το τρένο της Ευρώπης. Ουσιαστικά, η λήξασα αγωνιστική είναι σαν μην έγινε ποτέ, με βάση πάντοτε τις βαθμολογικές ισορροπίες από την 3η έως την 5η θέση. Είναι γι΄αυτό που στον Απόλλωνα, έδωσαν τάχιστα το μήνυμα της επόμενης μέρας, το οποίο είναι η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ