aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Λιώνει» στην προπόνηση ο Ενσούε

Απόλλων: «Λιώνει» στην προπόνηση ο Ενσούε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Εμίλιο Ενσούε συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, για να διατηρηθεί σε εξαιρετικά επίπεδα φυσικής κατάστασης για την επανέναρξη των υποχρεώσεων. Ο διεθνείς ποδοσφαιριστής είναι από τους δραστήριους στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης. Φροντίζει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τα διάφορα προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθεί, όπου τον δείχνουν να «λιώνει» στην προπόνηση. Το τελευταίο, μάλιστα, τραβήχτηκε σε ανοικτή περιοχή, τρέχοντας ασταμάτητα κάτω από τον καυτό ήλιο!

Ο Ενσούε απέδειξε ότι μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις, δικαιώνοντας τις προσδοκίες των περισσότερων στην ομάδα της Λεμεσού για την επιλογή τους το περασμένο καλοκαίρι. Ο δυναμικός παίκτης, επίσης, έδειξε πως μπορεί να καλύψει το κενό και του Ζοάο Πέδρο, όταν αυτός έμεινε εκτός δράσης. Απέδειξε πως έχει πολλά να προσφέρει στους κυανόλευκους, φτάνει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και πρωτίστως, να μην περάσει από προβλήματα τραυματιμών.

Εν τω μεταξύ, οι προπονήσεις της ακαδημίας του Απόλλωνα επηρεάστηκαν λόγω της πανδημίας ωστόσο δεν σταμάτησαν ποτέ. Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ομάδας, με σύμμαχο την τεχνολογία οι νεαροί ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων συνεχίζουν τις προπονήσεις από τον δικό τους χώρο ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, ανεβάζοντας μάλιστα σχετικό υλικό στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης. Επίσης, ο Απόλλων ενημέρωσε χθες για sticker pack της ομάδας που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή του viber.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ