aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Λες και το κάνει επίτηδες ο Μάζιτς

Απόλλων: Λες και το κάνει επίτηδες ο Μάζιτς

Η λογική λέει πως δεν θα άρεσε στη διοίκηση του Απόλλωνα ο ορισμός του Μάριου Χριστοφόρου στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια. Αρκεί να θυμηθεί κανείς όσα είχε δηλώσει ο Φανούριος Κωνσταντίνου, μετά το σχετικά πρόσφατο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Το αφτί του Μάζιτς πάντως δεν ίδρωσε καθώς έκτοτε σε κάθε αγωνιστική ορίζει τον συγκεκριμένο διαιτητή σε ματς των κυανολεύκων. Λες και το κάνει επίτηδες.

Τον είχε βάλει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, που ήταν ορισμένο για τις 3 Ιανουαρίου και αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Στη συνέχεια ήταν στο VAR του ντέρμπι με την ΑΕΚ και τώρα αναλαμβάνει πάλι διαιτητής για άλλο ένα καυτό ματς, το αυριανό κόντρα στο «τριφύλλι». Τέσσερα συνεχόμενα ματς, τα τρία μετά το ξέσπασμα του εκπρόσωπου Τύπου του συλλόγου της Λεμεσού.

Πάμε να θυμηθούμε την κατά μέτωπο επίθεση στον Χριστοφόρου για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ από τον Κωνσταντίνου:

«Το παιχνίδι επισκιάστηκε από την αρνητική παρουσία της διαιτησίας. Αν αυτό ήταν διαιτησία από τον -κατά πολλούς- καλύτερο διαιτητή, να το κλείσουμε. Βρίσκει τη μπάλα καθαρά και του δείχνει κόκκινη. Είναι από τις πιο κακές διαιτησίες που είδαμε τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Απίστευτος πραγματικά.

Αν θεωρούν κάποιοι ότι είναι από τους καλύτερους και τον προωθούν, θα μας βρουν απέναντι τους. Μας έχει τιμωρήσει και με την Ανόρθωση, μας έχει τιμωρήσει όπου μας έχει βρει. Αν αυτό ήταν ντέρμπι να σφυρίζει με τέτοιο τρόπο, λυπάμαι πολύ. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολλά για τον κύριο Χριστοφόρου. Με αυτή την διαιτησία έπρεπε να κάτσει ένα μήνα έξω. Δεν θα πληρώσουμε πέντε χιλιάδες για να το καταγγείλουμε. Ο κόσμος δεν είναι παλαβός, ούτε χαζός, έχει αντίληψη. Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται την εύνοια της διαιτησίας, ο ΑΠΟΕΛ πήγε στην Ευρώπη, στους οκτώ. Αυτός ο διαιτητής εκτίθεται μόνος του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ