aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων Λεμεσός τεύχος 138 και στην καραντίνα

Απόλλων Λεμεσός τεύχος 138 και στην καραντίνα

Ξεχωριστεί χαρακτηρίζουν στον Απόλλωνα την έκδοση του 138 τεύχους του περιοδικού «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ» καθώς η καραντίνα δημιούργησε δυσκολίες στην έκδοση του περιοδικού. Συνεντεύξεις από τους Δημήτρη Δημητρίου και Φλορεντίν Ματέι και πλούσια θεματολογία για τους γαλάζιους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αψηφώντας τις αντικειμενικές δυσκολίες των ημερών το “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ” παραμένει συνεπές προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας και όχι μόνο, αφού κυκλοφορεί με πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία, παρά την έλλειψη αγωνιστικής δράσης.

Οι δυσκολίες έκδοσης του συγκεκριμένου τεύχους ήταν πραγματικά πολλές, γι’ αυτό για μας είναι μια πολύ σημαντική και ξεχωριστή έκδοση η οποία θα παραμείνει για αρκετό καιρό στη σκέψη μας.

Η 138η Έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας είναι γεγονός, online και ΔΩΡΕΑΝ όπως πάντα, για εύκολη ανάγνωση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο.

Με συνεντεύξεις οι οποίες όπως πάντα θα συζητηθούν και θεματολογία η οποία θα σας συντροφεύει τις εναπομείνασες δύσκολες μέρες της καραντίνας!

Ευχόμαστε καλή ανάγνωση και καλή ελευθερία.

Καλή ανάγνωση!

Το link για να διαβάσετε το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ