aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥApollon Ladies και Barcelona FA διεκδικούν το Super Cup Γυναικών

Apollon Ladies και Barcelona FA διεκδικούν το Super Cup Γυναικών

Με τον αγώνα για το Super Cup αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή 29 Οκτωβρίου η ποδοσφαιρική χρονιά στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο. Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς διεκδικούν η ομάδα των Apollon Ladies και το Σωματείο Barcelona F.A. Ο αγώνας θα γίνει στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς, θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 7 με την στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η ομάδα των Apollon Ladies διεκδικεί για άλλη μια χρονιά το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς ενώ η ομάδα της Barcelona F.A. αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτό το θεσμό, στο δεύτερο χρόνο παρουσία της στις διοργανώσεις του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό Κυπέλλου της περσινής περιόδου με την ομάδα του Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη με 5-0. Τον αγώνα της Κυριακής θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Κυριάκου με βοηθούς διαιτητές τους Κυριάκου Χριστοφόρου και Αλέξανδρο Πέτρου και τέταρτο διαιτητή τον Ορφέα Φελλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ