aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κυνηγά αραχνιασμένη επίδοση 20ετίας!

Απόλλων: Κυνηγά αραχνιασμένη επίδοση 20ετίας!

Ο Ιωάννης Πίττας, πίστωσε άλλα δύο γκολ στο ενεργητικό με τη φανέλα του Απόλλωνα, έφτασε αισίως στα 17 και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσει να καταρρίψει αραχνιασμένη επίδοση. Ποια; Να γίνει ο πρώτος Κύπριος σκόρερ μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά που το χρυσό παπούτσι κατέληξε σε κυπριακά χέρια ήταν την αγωνιστική περίοδο 2002-03, όταν ο Μάριος Νεοφύτου είχε πετύχει 33 γκολ με την Ανόρθωση.

Ο άσος του Απόλλωνα, βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ, έχοντας ένα μόλις γκολ λιγότερο από τον Ζάιρο (18). Ο Κύπριος επιθετικός διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του αρχισκόρερ και θα προσπαθήσει στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Βραζιλιάνου φορ να τον ισοφαρίσει και γιατί όχι, να τον προσπεράσει. Αν τα καταφέρει στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πάφος FC θα γράψει ιστορία και παραλλήλως, θα συμβάλει άλλη μία φορά ώστε η ομάδα της Λεμεσού να φτάσει στη νίκη, προσδοκώντας ότι θα εξασφαλίσει εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ