aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κρίνονται πολλά σε 450 λεπτά

Απόλλων: Κρίνονται πολλά σε 450 λεπτά

Εξαιρετικά σημαντικά χαρακτηρίζονται τα τελευταία 450 αγωνιστικά λεπτά της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος για τον Απόλλωνα. Στα πέντε παιχνίδια που απέμειναν, η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη καλείται να ορθώσει ανάστημα, κλειδώνοντας θέση στην πρώτη εξάδα. Μόνο έτσι η σεζόν θα συνεχίσει να έχει νόημα.

Μετά τον αποκλεισμό στον θεσμό του Κυπέλλου, βλέπετε, ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί σε εισιτήριο στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ το ερχόμενο καλοκαίρι είναι αυτός του πρωταθλήματος. Μέχρι τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, όταν θα ολοκληρωθεί δηλαδή η πρώτη φάση του μαραθωνίου, το θετικό είναι πως ο Απόλλων θα βγει εκτός του Σταδίου «Αλφαμέγα» μόλις δύο φορές. Την ερχόμενη Παρασκευή, θα μετρήσει δυνάμεις με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (3/2) και στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, εκστρατεύει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Ακρίτα. Ενδιάμεσα, υποδέχεται την Καρμιώτισσα και στις δύο τελευταίες στροφές, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και ακολούθως, θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος της συμπολίτισσας του, ΑΕΛ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των περσινών πρωταθλητών στο φινάλε της πρώτης φάσης είναι σε αδρές γραμμές ισορροπημένο. Ωστόσο, ο κάθε αντίπαλος έχει τα δικά του ξεχωριστά κίνητρα και στόχους, επομένως απαιτείται η μέγιστη προσήλωση προκειμένου να διατηρηθούν στις ράγες του τρένου.

Την ίδια στιγμή, στον Απόλλωνα «τρέχουν» για την τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ που θα αφορά ποδοσφαιριστή στα άκρα της άμυνας, με τον Γκόντσβιλ Εκπολό να προβάρει τα κυανόλευκα. Πρόκειται για 27χρονο Νιγηριανό, ο οποίος αγωνίζεται στη Νορκόπινγκ. Έμαθε μπάλα στην Μπαρσελόνα και πέρασε από τις Φλίντγουντ, Μερίντα και Χάκεν.

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΝΕΣ
22η ΑΠΟΕΛ-Απόλλων
23η Απόλλων-Καρμιώτισσα
24η Ακρίτας-Απόλλων
25η Απόλλων-ΑΕΚ
26η ΑΕΛ-Απόλλων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ