aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κρίνεται το μέλλον των δύο «παλιών»

Απόλλων: Κρίνεται το μέλλον των δύο «παλιών»

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην παγκόσμια οικονομία μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η οποία επηρέασε αναπόφευκτα και το ποδόσφαιρο. Οι πρόεδροι των ομάδων άρχισαν τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, καθώς θα προκύψουν μειώσεις, οι οποίες θα επιτρέψουν στους συλλόγους να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν.

Ο Νίκος Κίρζης βρίσκεται ανάμεσα στους προέδρους που άρχισαν τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τόσο για τους μισθούς της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν που διακόπηκε, όσο και για την επόμενη. Ο πρώτος που συμφώνησε, είναι ο Βασιλείου. Τα… ανοικτά μέτωπα ωστόσο, είναι αρκετά καθώς υπάρχουν παίκτες που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο τους με τους κυανόλευκους, ωστόσο ο Αυγουστή θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ.

Δύο εξ αυτών είναι οι Πέδρο-Παπουλής, οι οποίοι θα καθίσουν σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ισχυρό άντρα των Λεμεσιανών, συζητώντας και την ανανέωση της συνεργασίας τους με νέους οικονομικούς όρους. Το Δ.Σ. του Απόλλωνα, έκανε τους υπολογισμούς του, ετοίμασε σχετική πρόταση για τους δύο αυτούς παίκτες και έτσι οι συζητήσεις είναι έτοιμες να αρχίσουν. Σαφώς και ο Κίρζης θα ακούσει και τα «θέλω» των δύο παικτών. Υπενθυμίζουμε, πως ο Πέδρο τόνισε σε δηλώσεις του πως θέλει να παραμείνει στο Κολόσσι, ο οποίος έκλεισε ήδη πέντε χρόνια στον Απόλλωνα, ενώ ο Ελλαδίτης οκτώ.

Τέλος, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, την πόρτα της εξόδου αναμένεται πως θα περάσουν οι Σαρδινέρο, Περέιρα και Γκακμπέ. Οι πρώτοι δύο δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο καθώς τέλος Μαΐου ολοκληρώνεται, ενώ ο 33χρονος επιθετικός διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ