aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Κρατάμε τον Θρύλο στη θέση του»

Απόλλων: «Κρατάμε τον Θρύλο στη θέση του»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το τμήμα πετόσφαιρας του Απόλλωνα για τη στήριξη του κόσμου στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων, η τεχνική ηγεσία και οι Αμαζόνες μας, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον μεγάλο και υπέροχο κόσμο του Απόλλωνα για την μεγάλη στήριξη που έδωσε στην ομάδα το περασμένο Σάββατο στο νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Η βοήθεια του κόσμου ήταν πάρα πολύ σημαντική και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Διότι, στήριξαν την ομάδα με πάθος και μέσα στα αθλητοπρεπή πλαίσια, μακριά από ακρότητες που δεν έχουν θέση στα γήπεδα. Γι’ αυτό, τους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας, γιατί η ομάδα αντλεί τεράστια δύναμη από τον μεγάλο κόσμο του Απόλλωνα.

Όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Τον δρόμο προς την επιτυχία. Στον δρόμο προς την κορυφή. Στον δρόμο που χαράξαμε όλα αυτά τα χρόνια, για την μεγάλη ιδέα, του δικού μας Θεού. Κρατάμε τον Θρύλο στη θέση του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ