aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κόβει, ράβει, σκοράρει

Απόλλων: Κόβει, ράβει, σκοράρει

Ο Απόλλων, υπό την καθοδήγηση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, έχει πετύχει 16 τέρματα, αναδεικνύοντας παραλλήλως αρκετούς πρωταγωνιστές. Ο Πίττας που θα μείνει παροπλισμένος για περίπου ένα μήνα έχει σημειώσει 5, ο Ζράντι 3 και οι Γιάνγκα, Νταμπό από 2. Μια φορά την μπάλα στα δίχτυα έχουν στείλει οι Χαμάς, Ίλιεφ και Αλμπάνης, δείχνοντας πως υπάρχει πολυφωνία στη γραμμή κρούσης. Αυτό πάντως που περιμένουν στη λεμεσιανή ομάδα είναι πως θα ξεκινήσουν και άλλοι παίκτες να σκοράρουν.

Όσον αφορά στην άμυνα; Τα οκτώ τέρματα φαντάζουν γενικώς πολλά σε εννέα αναμετρήσεις, ωστόσο τα τέσσερα ο Απόλλων τα δέχθηκε σε ένα παιχνίδι, με την ΑΕΚ στο Τσίρειο Στάδιο. Το να δεχθείς λοιπόν 4 τέρματα σε 8 αγώνες είναι καλό στατιστικό στοιχείο για μια ομάδα που χτίζεται σε νέες βάσεις. Παρεμπιπτόντως, το σύνολο του Τσόρνιγκερ έχει τις περισσότερες απαραβίαστες εστίες στο τρέχον πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα πέντε και ακολουθούν Ολυμπιακός, Άρης με 4.

Για να σταθεροποιηθεί η άμυνα του Απόλλωνα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο τερματοφύλακας Γιοβάνοβιτς, η παρουσία του οποίου μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Ο Σέρβος, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει κρατήσει την εστία του τρεις φορές απαραβίαστη. Ο αγωνιστικός χρόνος που έχει να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυά του έφτασε στα 345 λεπτά. Το τελευταίο γκολ που δέχθηκε, βλέπετε, ήταν αυτό του Τσέποβιτς στον αγώνα με την Ομόνοια στο 15ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ