aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κορυφή, ξεκούραση και στο… βάθος μετεγγραφική ενίσχυση

Απόλλων: Κορυφή, ξεκούραση και στο… βάθος μετεγγραφική ενίσχυση

Τα βρήκε «σκούρα» ο Απόλλων στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ δεν μπόρεσε να… αποδράσει από το ΓΣΠ με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Χαρακτηριστική για την εμφάνιση των κυανολεύκων ήταν η δήλωση του προπονητή Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν είμαι ιδιαίτερα περήφανος για το πώς αγωνιστήκαμε σήμερα», είπε αρχικά.

Οι φιλοξενούμενοι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την επίτευξη του γκολ από τον Νταμπό, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Ο Γερμανός τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το «δάκτυλο» του, και συνέχισε: «Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά στημένος σήμερα και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε πολύ καλά».

Αυτό που κρατάει ο Απόλλων, είναι σαφέστατα ο ένας βαθμός που τον ανέβασε ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς, με ένα παιχνίδι περισσότερο από τη δεύτερη ΑΕΚ (28 β.), που αγωνίζεται τη Δευτέρα κόντρα στην Πάφος FC.

Πλέον οι λεμεσιανοί έχουν στη διάθεση τους αρκετές ημέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας ενόψει της συνέχειας, αφού το επόμενο παιχνίδι που θα κληθούν να δώσουν, είναι αυτό απέναντι στην ΑΕΛ στις 3 Ιανουαρίου 2022.

Η προσοχή στρέφεται ταυτόχρονα, και στη μετεγγραφική ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου, κάτι που σχολίασε επίσης ο Τσόρνιγκερ: «Το βλέπουμε μαζί με τη διοίκηση και αν μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα ποιοτικά θα το πράξουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ