aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κόρτσμιτ, το πρώτο φαβορί για τον αντι-Μολ

Απόλλων: Κόρτσμιτ, το πρώτο φαβορί για τον αντι-Μολ

Και τ’ όνομα αυτού Ρόι Κόρτσμιτ. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας, ύψους 1.91μ. είναι ο εκλεκτός του Απόλλωνα για την πλήρωση της θέσης στον «άσο», μετά τον τραυματισμό του Ζοέλ Μολ που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι «κυανόλευκοι» κινήθηκαν άμεσα και αφού αξιολόγησαν όλες τις περιπτώσεις τερματοφυλάκων που είχαν στα υπόψη τους από τη λίστα ανέργων, επέλεξαν τον 27χρονο κίπερ από τη «χώρα της τουλίπας», ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούλιο όταν έμεινε ελεύθερος από τη Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 14/04/19.

Το βιογραφικό του Κόρτσμιτ είναι μικρό, αφού επαγγελματικά αγωνίστηκε εκτός από τη Σπάρτα Ρότερνταμ και στην… αδελφική της, την Γιόνγκ Σπάρτα Ρότερνταμ (Γ’ Κατηγορία), ενώ σε επίπεδο ακαδημιών είχε πέρασμα από τη Φέγενορντ και τη Γουεστλάντια πριν καταλήγει στη Σπάρτα Ρότερνταμ, με την οποία κατέγραψε συνολικά 156 συμμετοχές από το 2011-19.

Ο Κόρτσμιτ αναμένεται στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του Απόλλωνα, και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο. Στο… περίμενε βρίσκονται άλλοι δύο τερματοφύλακες, σε περίπτωση που στραβώσει του Κόρτσμιτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ