aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Κόπηκε» ο Τζουμ

Απόλλων: «Κόπηκε» ο Τζουμ

Κόπα Άφρικα ήταν και πάει για τον Άρνο Τζουμ. Ο Καμερουνέζος μέσος του Απόλλωνα ήταν στην προεπιλογή του Αντόνιο Κονσεϊσάο για την αποστολή της Εθνικής ομάδας, όμως «κόπηκε» στη συνέχεια και έτσι δεν θα ταξιδεύσει στην πατρίδα του, όπου στις 9 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η γιορτή του ποδοσφαίρου για τις αφρικανικές χώρες.

Ο 32χρονος μέσος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, έγινε αναγκαστική αλλαγή και έτσι έχασε κάθε ελπίδα να είναι στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Ο Τζουμ ταλαιπωρήθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις ψηλές προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Έστω κι έτσι, ήταν στην προεπιλογή των 40 ποδοσφαιριστών για την αποστολή του Καμερούν στο Κόπα Άφρικα, με τον Πορτογάλο προπονητή Αντόνιο Κονσεϊσάο να ανακοινώνει την 28άδα και σε αυτή δεν ήταν σημειωμένο τ’ όνομα του μέσου του Απόλλωνα. Ο Τζουμ θα παραμείνει στην Κύπρο για να συνεχίσει την αποθεραπεία του με σκοπό να είναι όσο το δυνατό πιο γρήγορα ετοιμοπόλεμος. Δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος στον αγώνα με την ΑΕΛ στις αρχές του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ