aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κόπηκαν τα χαμόγελα!

Απόλλων: Κόπηκαν τα χαμόγελα!

Εκεί που σήκωσε κεφάλι ο Απόλλων, κατέγραψε τρεις διαδοχικές νίκες με μηδέν παθητικό και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τέσσερις αγωνιστικές, τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας κόπηκαν σαν μαχαίρι. Οι εξειδικευμένες εξετάσεις, βλέπετε, επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους για την κατάσταση των Ιωάννη Πίττα και Χάμπου Κυριάκου, παίκτες που έγιναν αμφότεροι αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τη Δόξα. Αν και στο ενημερωτικό δελτίο Τύπου δεν διευκρινίζεται ο ακριβής χρόνος απουσίας τους, συμπεραίνεται πως θα χρειαστεί να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό διάστημα.

Σοβαρή συνδεσμική κάκωση στην ταρσομετατάρσια χώρα του αριστερού ποδιού είναι η ιατρική διάγνωση για τον Πίττα και ρήξη της πρόσθιας μοίρας του έξω πλαγίου συνδέσμου της ποδοκνημικής για τον Κυριάκου. Κατά τα φαινόμενα, ο δεύτερος θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ανάρρωσης, αφού ο τραυματισμός απαιτεί προστασία για μερικές εβδομάδες, αποκατάσταση και στη συνέχεια προοδευτική επιστροφή σε αθλητική δραστηριότητα.

Για το πότε οι Κύπριοι διεθνείς παίκτες θα είναι σε θέση να μπουν στην εξίσωση του συνόλου χωρίς περιορισμούς, «θα καθοριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Λεμεσού. Είναι πιθανόν ωστόσο, μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα και στον Απόλλωνα να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τον χρόνο που θα χρειαστούν.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, πάντως, εκεί που κατέληξε στον βασικό κορμό και όλα έδειχναν πως άρχισε να περνά σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία του, είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις σε επίθεση και κέντρο. Η απουσία του Πίττα, πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα και του Κυριάκου, αρχηγός των κυανόλευκων, οδηγεί τον Γερμανό (και) στην ενεργοποίηση ποδοσφαιριστών που μέχρι στιγμής αποτελούσαν εναλλακτικές επιλογές. Το θετικό είναι πως μεσολαβεί διακοπή και ο κόουτς του Απόλλωνα έχει χρόνο προκειμένου να αναπροσαρμόσει το πλάνο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ