aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κοντά στον εκλεκτό αμυντικό

Απόλλων: Κοντά στον εκλεκτό αμυντικό

Άλλη μια προσθήκη και ολοκληρώνουν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό στον Απόλλωνα. Απομένει να εξευρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει θέση στο κέντρο της άμυνας. Η επιτροπή προγραμματισμού είναι σε επικοινωνία με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών προκειμένου να βρεθεί η ιδανική επιλογή και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να ανάψει πράσινο για απόκτησή του.

Όσοι ασχολούνται με την μεταγραφική ενίσχυση του Απόλλωνα, τις τελευταίες ώρες περιμένουν να δουν ποιες ομάδες μετά την πρόκρισή τους σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων ή αποκλεισμού τους, θα θέσουν εκτός πλάνου ποδοσφαιριστές που πιθανόν να απασχολήσουν τον Απόλλωνα.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και ο Απόλλων θα κινηθεί άμεσα για τη σύναψη συνεργασίας με κεντρικό αμυντικό. Το όνομα του Νεμάνια Μίλετιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα των κυανόλευκων της Λεμεσού, όχι όμως στην πρώτη θέση, κάτι που σημαίνει πως η προτεραιότητα του Τσόρνιγκερ είναι κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές, που θα προσδώσουν στον Απόλλωνα και ποιότητα και εμπειρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ