aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑπόλλων: Κοντά στην απόκτηση και ενός γνώριμου ξένου

Απόλλων: Κοντά στην απόκτηση και ενός γνώριμου ξένου

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο καλαθοσφαιρικός Απόλλων έχει ήδη αρχίσει μια σειρά ενεργειών που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας σεζόν.

Από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η ένταξη του καλαθοσφαιρικού τμήματος στο σωματείο, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τα ηνία, «τρέχουν» συνεχώς για τον προγραμματισμό, με στόχο τη δημιουργία μιας ικανής ομάδας, που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις (ιστορικές) απαιτήσεις του Απόλλωνα.

Όπως αποκαλύψαμε πρόσφατα, υπάρχει…. φλερτ με τον Γρηγόρη Παντούρη (φωτό), με σκοπό την επανένταξη του έμπειρου πλέον σμολ-φόργουοντ στο ρόστερ των γαλάζιων! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες μας, η λεμεσιανή ομάδα είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση ξένου καλαθοσφαιριστή που μάλιστα είχε και προϋπηρεσία στον Απόλλωνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ