aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κλώτσησε την ευκαιρία

Απόλλων: Κλώτσησε την ευκαιρία

O Aπόλλων, μετά την επιτυχία επί της Ανόρθωσης δέχθηκε δεύτερη φετινή ήττα από τον Άρη και την ίδια ώρα κλότσησε την ευκαιρία να ανέλθει αυτός στην 4η θέση. Πλέον, μετά και την προχθεσινή νίκη της Νέας Σαλαμίνας, νιώθουν την ανάσα της και δεν αισθάνονται άνετοι για την εξάδα. Είναι μόλις ένα βαθμό μακριά η ομάδα της Αμμοχώστου.

Την ίδια ώρα απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ είναι και εκτός του θεσμού του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μακρίδη πλήρωσε τα τεράστια αμυντικά λάθη της, ήταν άτυχη και κυρίως άστοχη. Μοιραίος ο Πεϊμπέρνς, που έκανε τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ και υπέπεσε στο πέναλτι με το οποίο Άρης πέτυχε τρίτο γκολ και «κλείδωσε» τη νίκη.

Ο Απόλλων είχε δύο δοκάρια με τους Ουάρντα (6’) και Σαχάρ (44’). Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς. Αισθητή ήταν η απουσία του Ρομπέρζ στην άμυνα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ