aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων/Κίρζης: Παρουσίασε χορηγό - Μίλησε για νέες συμφωνίες, Ονγκέντα και Μάζιτς

Απόλλων/Κίρζης: Παρουσίασε χορηγό – Μίλησε για νέες συμφωνίες, Ονγκέντα και Μάζιτς

Την συμφωνία με το νέο χορηγό του Απόλλωνα, την εταιρεία Royal Caribbean International, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των γαλάζιων Νίκος Κίρζης. Πρόκειται για μια εξαιρετικά συμφέρουσα συνεργασία για την ομάδα της Λεμεσού τόσο στο οικονομικό όσο και στο εμπορικό μέρος. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της, Μπέντζαμιν Μπόργκιν.

Πρόεδρος Απόλλωνα – Νίκος Κίρζης: «Είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Royal Caribbean προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες εδώ και πενήντα χρόνια. Το 2022 και το 2023 θα έχει για πρώτη φορά την Κύπρο ως βάση. Καληνωρίζω τη Royal Caribbean στην οικογένεια του Απόλλωνα. Είμαι πεπιεσμένος ότι η σημερινή ημέρα θα είναι η απαρχή μιας μακράς συνεργασίας μεταξύ εμάς».

Αντιπρόεδρος Ρoyal Caribbean – Μπέντζαμιν Μπόργκιν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προχωρήσαμε σε αυτή τη συνεργασία. Θέλουμε να αναπτύξουμε μια πολύ καλή σχέση με την Κύπρο. Όταν αποφασίσουμε να δώσουμε τη δύναμη και τη δουλειά μας το κάνουμε εκατό τοις εκατό. Είναι πολύ σημαντικό η εικόνα μας να φαίνεται στην περιοχή, για αυτό αποφασίσαμε να εμπλακούμε με το ποδόσφαιρο και τον Απόλλωνα, μια ομάδα που βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία και ελπίζουμε να μείνει εκεί μέχρι τέλους και τη νέα χρονιά να αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ περήφανοι που πλέον είμαστε μέρος της ιστορίας του Απόλλωνα».

Αν μίλησαν με κάποια άλλη κυπριακή ομάδα (Μπέντζαμιν Μπόργκιν): «Στην αρχή ξεκινήσαμε με το να συνεργαστούμε με τέσσερα ταξιδιωτικά γραφεία. Αναμφισβήτητα το ποδόσφαιρο είναι πολύ δημοφιλή στην κοινωνία της Κύπρου. Βλέποντας την αγορά στην Κύπρο, αποφασίσαμε ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται στην κορυφή. Αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για ένα άκρος επαγγελματικό κλαμπ, είμαστε πολύ χαρούμενοι, το συμβόλαιο μας περιλαμβάνει κάποια μπόνους που φανερώνει την εμπιστοσύνη μας στην ομάδα. Στο μέλλον είμαστε ανοικτοί για όλα. Δεν είχαμε οποιαδήποτε συνομιλία με άλλη ομάδα της Κύπρου, αποφασίσαμε να μιλήσουμε με τον Απόλλωνα και μετά δεν ξανακοιτάξαμε πίσω».

Για τη διάρκεια της συμφωνίας (Μπέντζαμιν Μπόργκιν): «Η συμφωνία που υπογράψαμε αφορά 1,5 σεζόν και ξεκινά άμεσα. Εκτός από τη χρήση του λιμανιού θέλουμε να επενδύσουμε στην κυπριακή αγορά, βλέπουμε μακροπρόθεσμα και θεωρούμε ότι με τις σωστές κινήσεις αυτή η συνεργασία θα συνεχίσει να μεγαλώσει».

Aν πρέπει να περιμένουμε κάποια άλλη συμφωνία με νέο χορηγό (Νίκος Κίρζης): «Τώρα δεν μπορούμε να κάτι άλλο, έχουμε όμως πολύ καλούς χορηγούς και μέχρι τον Μάιο θα ξέρουμε το τελικό ρόστερ με αυτούς τους συνεργάτες».

Θέλετε να ενισχύσετε το τμήμα μάρκετινγκ (Νίκος Κίρζης): «Eίναι ήδη εξαιρετικά στελεχωμένη η εταιρεία Μάρκετινγκ. Η ερώτηση σου πρέπει να πάει στον Διευθυντή της εταιρείας κ. Παπαγιάννη».

Για το θέμα με το γήπεδο (Νίκος Κίρζης): «Το γήπεδο δεν έχει αλλάξει κατηγορία, δεν έχει μικρύνει. Ούτε 1% δεν επηρεάζουν τα boxes. Πριν λίγες μέρες είχαμε ενημερωθεί πως υπάρχουν κάποια θέματα. Ένα για τα καθίσματα, ότι θα ήταν στριμωγμένος ο κόσμος. Επίσης η UEFA άλλαξε τις εισηγήσεις της για την ασφάλεια του κόσμου στο γήπεδο. Συμφωνήσαμε πως η προτεραιότητα όλων είναι η άνεση και η ασφάλεια των φιλάθλων. Θα γίνει μια μελέτη με τις νέες προδιαγραφές, είναι δεδομένο πως θα μειωθεί ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν μπορώ να σας πω ακριβές αριθμό, θα είναι μεταξύ 10,500 και 11,000 χιλιάδων. Δεν είναι θετικό αλλά δεν πρέπει να ξεχνούμε πως το όνειρο αυτό θα είναι άνετο και θα προσφέρει ωραίες εμπειρίες. Το γεγονός πως θα μειωθεί η χωρητικότητα δεν πρέπει να μειώσει τον ενθουσιασμό μας».

Για το προβάδισμα που έχει ο Απόλλωνας (Νίκος Κίρζης): Το προβάδισμα δεν μετρά τον Φεβράρη. Τον Μαίο κάνεις τους υπολογισμούς. Είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για τη συνάντηση με Μάζιτς (Νίκος Κίρζης): «Του είχα πει ξεκάθαρα πως φάνηκε η διαφορά όταν ήρθαν οι ξένοι διαιτητές. Του έδωσα συγχαρητήρια επειδή βλέπουμε καινούργιους διαιτητές που τα πάνε πολύ καλά. Ο στόχος είναι να στηριχθούν αυτοί οι νεαροί διαιτητές. Να στελεχωθούν αυτοί οι νέοι διαιτητές με ξένους ρεφ ή ξένους βαρίστες για να γίνουν ακόμη καλύτεροι».

Για τον Ποντικό (Νίκος Κίρζης): «Δυστυχώς ήρθαν τραυματισμοί, άλλαξαν τα πράγματα και η προτεραιότητα μας ήταν ο Γιώργος να παίξει. Το καλοκαίρι θα έρθει πίσω στην βάση του».

Για τον Ονγκεντά (Νίκος Κίρζης): «Τα βιογραφικά δεν λένε κάτι, μακάρι να δείξει αυτά που περιμένουμε στο γήπεδο».

Για Μάρκοβιτς-Στορ (Νίκος Κίρζης): «Έχουν διαγραφεί από το ρόστερ».



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ