aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κίνητρο το αήττητο και η κορυφή

Απόλλων: Κίνητρο το αήττητο και η κορυφή

Είναι σημαντικό, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι το κρίσιμο για τον Απόλλωνα το σημερινό παιχνίδι με την Πάφο FC στο Τσίρειο (19:00, Cytavision1). Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και διακυβεύεται το αήττητό τους. Για τους πρωταθλητές νίκη σήμερα θα είναι μια ακόμα απόδειξη πως έχουν τις δυνατότητες, τον χαρακτήρα και το μέταλλο να διατηρήσουν τα σκήπτρα. Παράλληλα, όλοι όσοι θέλουν να τους εκτοπίσουν από την πρώτη θέση που κατέκτησαν στην περσινή σεζόν, θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο. Ο Απόλλων θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, να διατηρήσει το αήττητό του και να μείνει μόνος στην κορυφή.

Η Πάφος FC, που στα πλείστα παιχνίδια στο παρελθόν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Τσίρειο, με εξαίρεση τον περσινό αγώνα, φέτος παρουσιάζει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, μ’ έναν προπονητή που έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα στην ομάδα.

Ο Νταβίδ Καταλά ξέρει πως στη σημερινή αναμέτρηση, από τη μια η ομάδα του θα πρέπει να καταφέρει να δημιουργήσει και να στηριχθεί στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και από την άλλη θα πρέπει να μην επιτρέψει στην Πάφο να γίνει επικίνδυνη. Η παφιακή ομάδα έχει ήδη συμπληρώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων στις πρώτες αγωνιστικές και αν δεν την προσέξεις είναι ικανή να σου κάνει τη ζημιά με τους Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι και Σεμέδο να χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ