aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κίνδυνος πενταετίας για τον Τσόρνιγκερ και τους παίκτες του

Απόλλων: Κίνδυνος πενταετίας για τον Τσόρνιγκερ και τους παίκτες του

Σίγουρα, υπήρχαν τα ελαφρυντικά για τον Απόλλωνα, που ηττήθηκε 1-3 από τη Ζίλινα. Κορωνοϊός, απουσίες, ελλείψεις, εμπόδια στην προετοιμασία με αναβολές φιλικών…

Η ζημιά έγινε, όμως, και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ βρίσκεται ενώπιον της πρώτης σοβαρής αποτυχίας του στην ομάδα της Λεμεσού, με αποκλεισμό από το πρώτο αντίπαλο που συναντά στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του.

Κάτι πρωτόγνωρο για τους κυανόλευκους κατά την τελευταία πενταετία! Για να ακριβολογούμε, η τελευταία φορά που δεν προκρίθηκαν από κανέναν γύρο ήταν το 2016-17, όταν βρέθηκε στον δρόμο τους η Γκρασχόπερ (1-2, 3-3 παρ.) στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί να αλλάξει δραματικά σε μία εβδομάδα ο Απόλλων; Να φτιάξει αξιόπιστη άμυνα, να νικήσει με πέραν των δύο γκολ της Ζίλινα και να επιστρέψει από τη Σλοβακία με την πρόκριση; Δύσκολο, πολύ δύσκολο το έργο του Γερμανού προπονητή με το καλημέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ Αρένα έκανε βουνό το έργο των κυανόλευκων και, όσο στερεότυπο και αν ακούγεται, θα χρειαστεί το τέλειο παιχνίδι στο Στάδιο ποντ Ντουμπνόμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ