aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Κέρδισε τίτλο, αυτοπεποίθηση και παίκτες

Απόλλων: Κέρδισε τίτλο, αυτοπεποίθηση και παίκτες

Καλύτερο «φάρμακο» για να επουλώσει τις πληγές του και να γυρίσει για τα καλά τη σελίδα στη μετά Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ εποχή δεν θα μπορούσε να βρει ο Απόλλων. Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ, με τη νίκη επί της Ομόνοιας (2-0) στην «Αρένα» σημαίνει πολλά περισσότερα από έναν τίτλο που στην τελική δεν προσφέρει επί της ουσίας οτιδήποτε, πέραν από ένα τρόπαιο.

Το πάθος στους πανηγυρισμούς, το ομαδικό πνεύμα που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης, η συσπείρωση του κόσμου και των παικτών, μαρτυρούν ότι στο Κολόσσι προχωρούν ενωμένοι με στόχο νέες επιτυχίες.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης παρέταξε ενδεκάδα με εννέα αλλαγές, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Μακάμπι. Αφενός για να δώσει ανάσες ξεκούρασης σε ορισμένους ποδοσφαιριστές και να στείλει το μήνυμα σε άλλους ότι η ομάδα πιστεύει σε αυτούς. Ο Απόλλων κέρδισε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ, κέρδισε αυτοπεποίθηση με την επικράτηση επί της Ομόνοια, «ντόπαρε» και ορισμένους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια που τελευταίως είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα από τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ