aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου…»

Απόλλων: Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου…»

Συγκρίνοντας τη φετινή βαθμολογική συγκομιδή του Απόλλωνα με την περσινή, αυτομάτως διαπιστώνονται σημαντικές διαφορές. Στην περσινή περίοδο σε 12 αγώνες, η μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα είχε μαζέψει 28 βαθμούς. Μετρούσε εννέα νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, με συντελεστή τερμάτων 21-10.

Στη φετινή σεζόν, με 12 αγώνες, οι κυανόλευκοι πίστωσαν 19 βαθμούς στο ταμείο, δηλαδή εννέα λιγότερους, με απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις  ισοπαλίες, τρεις ήττες και τέρματα 11 υπέρ, 10 κατά.

Η διάφορα είναι σημαντική. Με βάση τα νούμερα αποδεικνύεται πως η φετινή σεζόν δεν κυλά όπως θα την ονειρεύονταν στον Απόλλωνα. Στα επόμενα τρία παιχνίδια, με την Ένωση εκτός, τη Δόξα εντός και την Ομόνοια εκτός, οι περσινοί πρωταθλητές καλούνται να πάρουν εννέα βαθμούς, κλείνοντας με καλό τρόπο το ημερολογιακό έτος.

Θα ανοίξει παραλλήλως το μετεγγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και ελπίζουν στον Απόλλωνα πως οι προσθήκες θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, ώστε να καλύψει στη συνέχεια το χαμένο βαθμολογικό όφελος. Μέχρι το φινάλε, εξάλλου, υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ