aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Καταθέτουν ένσταση και θα το πάνε μέχρι τέλους!

Απόλλων: Καταθέτουν ένσταση και θα το πάνε μέχρι τέλους!

Όλα στον Απόλλωνα περιστρέφονται γύρω από την πρόθεση της διοίκησης να υποβάλει ένσταση για αντικανονική, όπως υποστηρίζει, συμμέτοχη δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο «ΑΕΚ Αρένα».

Είναι δεδομένο πως οι κυανόλευκοι θα υποβάλουν ένσταση, ζητώντας τους βαθμούς της αναμέτρησης που έγινε στη Λάρνακα και εντασσόταν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Το νομικό τμήμα της ομάδας της Λεμεσού, μετά την ανακοίνωση του Χημείου Ευαγγέλου, που έλεγε ότι είναι σε θέση να αποδείξει με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο την ορθότητα των αποτελεσμάτων που έχει διενεργήσει στους δυο συγκεκριμένους παίκτες, ξεκίνησε να ψάχνει την υπόθεση σε βάθος. Και όπως φαίνεται, έχει εντοπίσει στοιχεία τα οποία χρήζουν έρευνας. Να σημειώσουμε πως μέχρι αύριο αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας που γίνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, οπότε στον Απόλλωνα υποβάλλουν άμεσα ένσταση, καθώς η διορία ολοκληρώνεται το μεσημέρι.

Παράλληλα, χθες το Διοικητικό Συμβούλιο και το νομικό τμήμα των κυανόλευκων, μετά από αλληλογραφία με την ΚΟΠ, ζήτησε και πήρε στοιχεία τα οποία δικαιολογούν την απόφαση για να υποβάλει ένσταση. Ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να πάρουν το θέμα μέχρι το τέλος, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στον Απόλλωνα θα στηριχθούν ουσιαστικά στη λάθος διαδικασία που ακολουθήθηκε από την ομάδα της Λάρνακας για τους δυο ποδοσφαιριστές, όπως λένε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Κολ και Νταμπό, που έλειψαν από τον Απόλλωνα στον αγώνα με την ΑΕΚ, θα είναι στη διάθεση του Τσόρνιγκερ για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Ομόνοια. Σε έναν αγώνα που έτσι όπως έχουν τα δεδομένα θα καθορίσει πολλά όσον αφορά στη συνέχεια. Από την αναμέτρηση στη Λάρνακα αυτό που κρατάνε στον Απόλλωνα είναι την απόδοση του Ντανίλο Σπόλιαριτς, ο οποίος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ