aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: «Καρφωμένος» πλέον στην ΑΕΚ

Aπόλλων: «Καρφωμένος» πλέον στην ΑΕΚ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και τώρα η ΑΕΚ! Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, οι κυανόλευκοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στο Τσίρειο, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν με μεγάλη σοβαρότητα και πειθαρχία. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, όπως ήταν αναμενόμενο, άφησε εκτός του χθεσινού αγώνα αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Οι αμυντικοί που αγωνίστηκαν με τη Νέα Σαλαμίνα (Χ. Κυριάκου, Γιούστε και Σάλαϊ) ξεκουράστηκαν. Ο Αγκίρε δεν υπολογίζεται για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα είναι έτοιμοι οι Ενσούε, Γιαννιώτας. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιούστε δεν φαίνεται να είναι σοβαρό και μάλλον θα είναι παρών την Κυριακή.

Οι κυανόλευκοι μετά και την επιβλητική νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας είναι αισιόδοξοι πως θα δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους, έτσι ώστε να πάνε με την καλύτερη δυναμική στον επόμενο αγώνα που είναι με την Ανόρθωση στο Τσίρειο. Ο προπονητής του Απόλλωνα γνωρίζει πολύ καλά πως η ΑΕΚ θα χτυπήσει ρέστα γιατί βρίσκεται σε δυσμενή θέση και αυτό καθιστά πιο δύσκολη την αποστολή της ομάδας της Λεμεσού.

Το θετικό είναι πως στα τελευταία παιχνίδια παρατηρείται μια βελτίωση και βασικοί ποδοσφαιριστές δείχνουν να έχουν βρει τον καλό εαυτό τους. Ο λόγος για τους Περέιρα, Σελάγια, Σατσέτι, Πέδρο, Παπουλή. Βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και αυτό είναι θετικό, γιατί μαζί τους ανεβαίνουν και άλλοι. Στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει την απόδοσή του ο Γκακπέ, ενώ αυξάνει τον χρόνο συμμετοχής του ο Πίττας. Οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες ανεβάζουν τον Απόλλωνα, προσθέτοντας «τόνους» αυτοπεποίθησης στους ποδοσφαιριστές ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ