aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Καλωσόρισε τρεις στην Εταιρεία, αποχαιρέτησε άλλους τόσους

Απόλλων: Καλωσόρισε τρεις στην Εταιρεία, αποχαιρέτησε άλλους τόσους

Ο Απόλλων ανακοίνωσε την ένταξη τριών νέων μελών στη διοίκηση της Εταιρείας. Πρόκειται για τους Έυρο Ευριπίδου, Σωκράτη Έλληνα και Νίκο Ιωάννου, οι οποίοι ουσιαστικά παίρνουν τις θέσεις των απερχόμενων μελών, Δάκη Μαυρουδή, Γιώργου Λακκοτρύπη και Κρίστοφερ Θεοδώρου. Η ανακοίνωση:

«H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης του Διοικητικού της Συμβουλίου, έχουν ενταχθεί σ΄ αυτό τρία νέα μέλη.

Πρόκειται για τους κ. Έυρο Ευριπίδου, κ. Σωκράτη Έλληνα και τον κ. Νίκο Ιωάννου, τους οποίους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού, και ευχόμαστε η παρουσία τους να συνδυαστεί με αρκετές επιτυχίες για την ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να εκφράσουμε τις θέρμες μας ευχαριστίες στα τρία απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Δάκη Μαυρουδή, κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και κ. Κρίστοφερ Θεοδώρου, για την πολυετή και έμπρακτη στήριξη τους προς τον Απόλλωνα Λεμεσού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ