aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Καλοκαιρινή προετοιμασία στην παραλία

Απόλλων: Καλοκαιρινή προετοιμασία στην παραλία

Από τις 22 Αυγούστου ξεκίνησε η σκληρή δουλειά τόσο για τις νεάνιδες όσο και για της κορασίδες του πετοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα και οι προπονήτριες των τμημάτων Μύρα Γκρίπαν και Ναστάσια Χρυσοστόμου πήραν την πρωτοβουλία λόγω και της εποχής να διεξάγουν προπονήσεις στην παραλία.

Οι πρωινές προπονήσεις γίνονται σε παραλία της Λεμεσού όπου υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για ασκήσεις εκγύμνασης αλλά και ασκήσεις τακτικής/δεξιοτήτων ενώ το απόγευμα οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γήπεδο που εκεί οι προπονήτριες δίνουν βάρος στο τεχνικό κομμάτι της προετοιμασίας.

Οι μικρές «Αμαζόνες» δείχνουν να το απολαμβάνουν και να προπονούνται με όλη τους την όρεξη και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητριών τους. Απόδειξη της σκληρής δουλειάς και των αποτελεσμάτων που υπάρχουν τόσο στα αναπτυξιακά τμήματα όσο και στην ομάδα των γυναικών που τροφοδοτείται από εξαιρετικά ταλέντα έτοιμα για την πρώτη ομάδα όπου έχουν προσφέρει τα μέγιστα συμβάλοντας σημαντικά στις μεγάλες επιτυχίας της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ