aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Καλείται να ανέβει το βουνό

Απόλλων: Καλείται να ανέβει το βουνό

Είναι αλήθεια πως το διάστημα που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Απόλλωνα. Από τη μια έχει να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και από την άλλη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και απαιτητικές.

Αρχής γενομένης από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 27 του ίδιου μήνα. Σε 21 μέρες, θα κληθεί να δώσει έξι αναμετρήσεις. Τρεις αφορούν τη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, με τις δύο εξ αυτών να έχουν μακρινό ταξίδι. Ένα στην Ολλανδία (Αλκμαάρ) και ένα στη Σλοβακία (Ντνίπρο). Σε αυτό το διάστημα, ο Νταβίδ Καταλά καλείται να κάνει σωστή διαχείριση των παικτών, με βάση όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στους κυανόλευκους.

Ο Ισπανός προπονητής ξέρει τουλάχιστον πως στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ολλανδική ομάδα, δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του πολλούς από τους παίκτες που αυτή την ώρα είναι στην ιατρική λίστα. Με την Πάφος FC, προτιμήθηκε ο Ρέθιο για να μη φορτωθεί άλλο ένα παιχνίδι ο Σαχάρ, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν -μαζί με τον Κολ- έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τους συμπαίκτες του στη μεσαία γραμμή.

Η αποστολή τώρα της Πέμπτης με αντίπαλο την Αλκμαάρ, θα είναι πολύ δύσκολη. Η ομάδα της Ολλανδίας είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Ένα πόντο μπροστά από Άγιαξ, τον οποίο κέρδισε πρόσφατα με 2-1, αλλά και δύο από την Αϊντχόφεν. Στην τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, η επικείμενη αντίπαλος του Απόλλωνα κέρδισε με 4-1 εκτός έδρας τη Χρόνινγκεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ