aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Καιρός να πάρουν μπρος…

Απόλλων: Καιρός να πάρουν μπρος…

O Κωνσταντίνος Μακρίδης, έχει ως στόχο να οδηγήσει τον Απόλλωνα στην επιτυχία απέναντι στην ΑΕΚ μέσα στην «Αρένα». Την ίδια ώρα, για να το πετύχει η ομάδα του γνωρίζει πολύ καλά πως, θα πρέπει πρώτα να εξευρεθούν οι λύσεις σε θέματα που έχουν στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι.

Ο νεαρός Κύπριος τεχνικός προσπαθεί να… ενεργοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βοηθήσουν τον Απόλλωνα και παράλληλα να μπορέσουν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Μέχρι και σήμερα υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν βοηθήσει τη λεμεσιανή ομάδα και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα για τον Μακρίδη και την ίδια ώρα αποτελεί στοίχημα για τον ίδιο να καταφέρει να εντάξει σε μόνιμη βάση στην ομάδα τους Ίλιεφ, Ζράντι, Χέντι, Νταμπό, Ντιγκινί.

Ποδοσφαιριστές που είναι σε θέση να προσδώσουν στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας, ικανά να αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα της. Η ταχύτητα στην επιθετική γραμμή, οι πλαγιοκοπίσεις, η καλή δημιουργία, αλλά και οι καλές τελικές πάσες, είναι από τα στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι του περσινού πρωταθλητή στα μέχρι σήμερα παιχνίδια του.

Η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα όλο αυτό το διάστημα της διακοπής των υποχρεώσεων της λόγω των Εθνικών ομάδων, δούλεψε πάνω σε θέματα που χρήζουν βελτίωσης. Πλέον, περιμένει πως θα φανούν και στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης από το προσεχές ντέρμπι στη Λάρνακα και θα καταφέρει να φύγει νικήτρια η ομάδα της Λεμεσού.

Ο κόσμος για ακόμα ένα παιχνίδι θα είναι εκεί, δίπλα στην ομάδα, αφού οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την «Αρένα», κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού ο αριθμός ήταν μικρός και εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ