aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Και τα χαστούκια κάνουν καλό

Απόλλων: Και τα χαστούκια κάνουν καλό

Από τους πανηγυρισμούς της επιστροφής στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαίρου μας, τη συσπείρωση δυνάμεων και τη διεύρυνση του ορίζοντα προοπτικής, αίφνης πέρασε στον προβληματισμό. Ένα και μόνο 90λεπτο ή αν το προτιμάτε, ένα… γερό χαστούκι στο Ισραήλ, αρκούσε για να προσγειώσει άπαντες στον Απόλλωνα και αυτομάτως να υπενθυμίσει ότι καμία επιτυχία που προηγήθηκε, όσο αστραφτερή κι αν είναι αυτή, δεν προεξοφλεί οτιδήποτε στη συνέχεια.

Τα σημάδια ανετοιμότητας και πάνω απ’ όλα οι αδυναμίες στο ρόστερ, έβγαζαν μάτι στο «Σάμι Οφέρ». Ίσως και να (υπερ)μεγέθυναν ένεκα αντιπάλου και της αποβολής τού Βουκασίν Γιοβάνοβιτς. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, το καμπανάκι ήχησε με το «καλημέρα» της νέας σεζόν, ανοίγοντας τα μάτια σε όσους λαμβάνουν αποφάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μπορεί οι αγωνιστικές αρρυθμίες να είχαν καταγραφεί (και) στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά ουδείς περίμενε πως η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα παρουσίαζε τόσο προβληματική εικόνα απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα και θα παραδιδόταν άνευ όρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ