aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Και όμως υπάρχουν κίνητρα!

Απόλλων: Και όμως υπάρχουν κίνητρα!

Στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν τελειώνει πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά στον αγώνα. Αυτή είναι μια από τις ατάκες που ακούγονται συχνά στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ανάμεσα σε Απόλλωνα και Μακάμπι Χάιφα (4-0), δεν επιτρέπει στην πρωταθλήτρια Κύπρου να περιμένει κάτι περισσότερο από την καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα που θα διεξαχθεί απόψε στις 20:00 στο ΓΣΠ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.
Όσο και αν ακούγεται παράξενο για κάποιους στην σημερινή αναμέτρηση υπάρχουν κίνητρα για τους παίκτες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Στην πρώτη αναμέτρηση είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως οι πρωταθλητές παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι για έναν τέτοιο αγώνα. Η εμφάνιση αλλά και τα όσα ακολούθησαν, η κριτική από το σύνολο των φίλων του Απόλλωνα, έθιξε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό όλων όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα οι υποστηρικτές της λεμεσιανής ομάδας αλλά και η διοίκηση περιμένουν πως θα δουν μια βελτιωμένη εικόνα αλλά και να δείξουν πως έμαθαν το μάθημα τους από την αναμέτρηση στην Χάιφα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ